Ikke-kategoriseret

4 gode grunde til at anlægge et højbed

Med sommeren for døren starter en ny havesæson i Danmar, hvor du igen kan komme ud og arbejde på din have og nyde resultatet i det skønne vejr. Der er altid mange muligheder for en have, og dertil kommer endnu flere simple og enkle muligheder, som gør pasning af haven nemmere for dig. 

En sådan mulighed er højbede, som er en nem og simpel installation af bede, som er nemme at holde og passe for dig. Hos Lyneshop kan du finde alt det tilbehør, som du har brug for, når du skal anlægge et højbed. Gå derfor ind på højbed og se mere allerede nu, eller læs med her hvor du får fire gode grunde til at anlægge et højbed. 

1. Ingen rygsmerter eller knæskader

Når du hæver dine bede op og installerer dem som højbede, slipper du for at skulle ned på knæ og passe dine bede. Dine beder kommer over jorden og op i en højde, hvilket gør udsynet til bedene bedre, så du kan nyde synet af dine bede på afstand. Derudover er de også meget nemmere at passe, da du slipper for at skulle ned på knæ og luge dine bede. I stedet kan du stå i behagelig højde og passe dine bede, hvilket også giver dig et nemmere overblik over dit bed, så du får fjernet al ukrudt. 

Lyngeshop tilbyder både højbede med og uden sneglekant. Du kan vælge højbede der er helt op til 75 centimeter i højde, så du altså kan undgå rygsmerter og at skulle på knæ og passende bedene.

2. Mindre dyreaktivitet

Med højbede beskytter du også dine bede fra mindre dyr, som ikke vil kunne gnaske på dine blomster fordi planterne vil være hævede over jorden. Dermed er højbede en ekstra sikring for at dine bede overlever dyrelivet i din have. Højbede hos Lyngeshop tilyder både højbede med og uden sneglekant, så du kan sikre dine bedes overlevelse over for også de mindre dyr i haven. 

3. Højbede holder i mange år

Når du køber højbede produkter fra Lyngeshop investerer du i højbede for mange år i fremtiden. Højbede fra Lyngeshop er nemlig lavet af stål, som tåler vejr og vind, og du skal derfor ikke frygte for slid og udvidet træ. I stedet skal du blot plante dine bede, som du ønsker det, og nyde resultatet.

4. Design højbede som du vil have dem

Hos Lyngeshop er sortimentet inden for højbede stort. Derfor er der fri mulighed for at designe dine egne højbede. På højbed finder du gode kvalitetsprodukter til dine højbede, blandt andet runde højbede støbninger, kvadratiske højbede, ovale højbede, og meget mere. Ud over forskellige designs og former kan du også få højbedene i forskellige mål, så du kan få installeret et højbed efter din smag. 

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *