Ikke-kategoriseret

Få de nyeste guldpriser hos Nordisk Guld

Guld har igennem tiden været et værdifuldt metal, som altid har fået tillagt sin værdi på grund af sin sjældenhed og sine evner. Ordet guld kommer fra det old nordiske ‘geolu’, som betød farven gul, og som refererer til gulds gyldne farve. Guld er et af de fem ædelmetaller, som vi har her på jorden. Overalt på jorden fremstilles der mere stål på en time end al den guld, der nogensinde har været gravet op igennem tiden.

Guld kan smeltes og omformes, så det har igennem tiden været anvendet til at fremstille smykker, antikviteter og praktiske genstande, og den dag i dag tillægges det stadig høj værdi. Dette betyder, at du kan sælge dit guld til en god pris. Dog svinger priserne på guld globalt, og det er derfor en god idé at holde sig opdateret om guldpriser og tendenser, så du får solgt dit guld på et godt tidspunkt og til en god pris. 

Hos Nordisk Guld tilbydes en nem og simpel salgsproces af dit guld, så du nemt og hurtigt kan få din udbetaling. Derudover tilbyder de også Danmarks bedste guldpriser, som du kan regne dig frem til via deres smarte guldpris tabel, som du frit kan anvende før du booker et møde, så du har en vejledende pris at forhandle med. Se tabellen via linket Guldpriser eller læs med her.

En smart tabel som giver dig en pris idé

På Nordisk Gulds hjemmeside vil du kunne finde en tabel over de forskellige typer guld, som du finder hos private mennesker. Her er der tale om forskellige karat guld og guldbarer. Ud fra disse typer kan du indtaste din vægt på guld i gram, og herefter vil tabellen, ud fra de nyeste opdaterede guldpriser på markedet, kunne give dig en estimering på den pris, som du vil kunne få for dit guld. 

Fire simple skridt til at få udbetalt dine penge

Når du skal sælge dit guld til Nordisk Guld, så kræver det kun et par enkle steps.

  1. Start med at kontakte Nordisk Guld så du kan få fastsat en vejledende pris på dit guld, og så du kan bede om et pakkelabel. Den vejledende pris baserer sig på tabellen, og pakkelabellen indeholder forsikring af dine genstande.
  2. Herefter skal du afvente at modtage dit pakkelabel over chat eller mail.
  3. Når du har printet dit pakkelabel kan du indlevere din pakke ved GLS eller Postnord, alt efter aftale.
  4. Til sidst skal du blot vente på at pakken kommer frem: Så snart Nordisk Guld modtager din pakke, så vil pengene blive udbetalt til din konto. 

Læs også Bliv klogere på guld og guldpris hos nemme-laan.dk.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *