Ikke-kategoriseret

Find den perfekte indvendige dør til dit hjem

Skal du have udskiftet dørene i dit hjem? Det kan være lidt af en jungle at finde rundt i, hvilke indvendige døre man skal vælge til sit hus eller sin lejlighed. Heldigvis er der masser af hjælp at hente rundt omkring. Jeg kommer her med en kort guide til, hvad du skal være opmærksom på, når du leder efter dine næste døre eller dør til dit hus. 

Karmen og døren skal passe sammen 

Der er flere ting, du skal være opmærksom, når du skal ud og investere i en ny invendig dør til huset eller lejligheden. En af de vigtige ting, som du skal have fokus på er, at karm og dør skal passe sammen. Det betyder altså, at du ikke kan vælge hvilken som helst dør og proppe den ind. Det kan også samtidig være en smule svært lige helt at vide, hvilken dør der passer til ens karm. Derfor er det en god idé at rådføre sig med nogle, som har forstand på det. Størrelsesforholdene kan nemlig godt variere lidt. 

Find den perfekte dør til dit hjem 

Mulighederne er mange, når du gerne vil finde nye døre til indersiden af dit hjem. Måske ønsker du at sætte dit helt eget præg på indretningen. Hvis du ønsker at udskifte alle døe i dit hjem, betyder det højst sandsynligt, at der skal vælges lidt forskellige døre. Det kan være, du gerne vil have en glasdør fra stuen og ind til køkkenet, mens en glasdør nok ikke helt er så ideel, hvis du også skal have skiftet døren til badeværelset. Til badeværelset eller soveværelset for den sags skyld, ønsker de fleste lidt mere privatliv, og derfor er en glasdør ikke her det typiske valg.  

Du skal selvfølgelig også gøre dig nogle tanker omkring, hvilken farve døren skal have. Hvilket materiale det skal være, og om den skal have et møsnter eller være helt glat. 

Døre i huset vs. lejligheden 

I et hus er der typisk plads til lidt større døre. Mens du i en mindre lejlighed nok skal være opmærksom på, at det ikke er den største dør du skal have sat i. Den skal nødigt tage alt for meget plads. En skydedør er faktisk et rigtig godt valg, hvis du bor i lejlighed, da den netop ikke tager særlig meget plads. 

Hos melholt.nu finder du masser af inspiration og hjælp, hvis du ønsker at udskifte eller købe nye indvendige døre

 

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *