Ikke-kategoriseret

Derfor er kortspil genialt

Mulighederne for at finde underholdning og tidsfordriv i vores dage er nærmest uendelige.

Internettet flyder over med Angry Birds og et væld af andre online spil. I butikkerne bliver du præsenteret for det ene magasin efter det andet, som alle tilbyder dig solid underholdning. Netflix flyder over med serier og film i høj kvalitet.

Ja, der er masser af muligheder for underholdning. Men en af de mest geniale former for underholdning er faktisk også en af de allermest simple: Nemlig kortspillet.

Kortspil holder i længden

Men hvorfor er kortspil så genialt? Jo, først og fremmest fordi en æske med lidt over 50 spillekort giver dig fantastisk mange muligheder for alle mulige former for spil. Hvad end du foretrækker at spille alene eller sammen med andre, så er kortspillet din redningsmand. Hvis du trænger til lidt alenetid, er der masser af kabaler i både den lette og svære ende at kaste sig over, og er du i det sociale hjørne, ja så er kortspillet også genialt. Det er let at finde spil, som mennesker i alle aldre synes er sjovt. 

Skal du passe dine yngste niecer, så kan I trække kortspillet frem og for eksempel spille Fisk eller memory. Og er det lørdag aften og du sidder på bodegaen med alle vennerne – både nye og gamle – jamen så er kortspillet også din redningsmand til en god gang underholdning.

Online eller offline?

Det er naturligvis sjovest at spille kortspil i den virkelige verden. Det giver bare en helt anden fornemmelse at sidde med kortene mellem hænderne, og hvis du spillet et spil, hvor der er flere deltagere, så er det naturligvis hyggeligere at sidde sammen ansigt til ansigt, frem for at stirre ind i en skærm.

Men hvis du ikke lige har et spil kort ved hænderne, eller mangler nogle deltagere at spille med, så kan online kortspil i nogle situationer også være behændigt. Du kan efterhånden finde muligheder for at spille online kortspil på en del platforme, uden at fu på forhånd behøver at registrere dig eller at give dine oplysninger til betalingskortet væk.

Spillebyen er et eksempel på en hjemmeside, hvor man kan spille kortspil online. Du kan også benytte hjemmesiden, hvis du gerne vil til at spille kortspil, men du ikke helt har styr på reglerne. De har nemlig en introduktion til en række populære kortspil liggende derinde, som du kan tjekke ud. Vil du gerne spille online, er det også muligt der.