Ikke-kategoriseret

Billeder fra naturen – minder for livet

Naturfotos – Øjeblikke du aldrig vil glemme 

Et billede siger mere end tusind ord, sådan lyder den gamle vending som vi så ofte har hørt. Dette kan for så vidt, også godt have lidt sandhed i sig. Billeder kan genkalde følelser og øjeblikke, som ellers var så godt som forsvundet, fra vores hukommelse. Disse er som portaler til svundne tider eller perioder i vores liv, nogle gange til definerende øjeblikke. Som eksempelvis at være ude i naturen og se solen stå op. Eller at overvære solnedgangen, efterfuldt af stjerneklare nætter i det fri, mens månen skinner sit lys ned over landet. Disse storslåede oplevelser kan alle genkaldes, med ét enkelt blik på de billeder, som hensætter os til forgagne tider. Disse billeder kan være kraftfulde, vi kan se dem når vi lukker øjnene og ser indad. Vi mærker de følelser vi havde indeni, duftene, lydende, alle de ting vi oplevede, i lige netop det øjeblik. 

Naturen – Evig skønhed i evig forandring

Som tiden går og verden udvikler sig, udvikler naturen sig med. Verden ser ikke ud på samme måde i dag, som den gjorde igår eller for 10 år siden. Derfor er det vigtigt at forevige disse øjeblikke og værdsætte dem, som de gaver de er. For alle dem som har en fantastisk hukommelse, kan det måske være nok med et mentalt snap-shot, til at bevare alle de store øjeblikke. Men for alle dem som nyder at se tilbage, på disse øjeblikke og genkalde dem med venner, familie og bekendte, kan et billede være med til at hukommelsen lidt på gled, for hele forsamlingen. 

Naturen er i evig udvikling sig og dens cyklus går sin naturlige gang. Floder og bække som tørrer ud, nye som kommer til, dyrearter som udvikler sig og nye arter som bliver opdaget. Naturen er det mest forunderlige, vi har og er en evig kilde til inspiration. Ligemeget hvor meget vi prøver at forstå den, bliver den altid ved med at overraske og overskride alt hvad den menneskelige fantasti, kunne have forestillet sig. 

Forevigelse af uforglemmelige syn 

Moder Jord, denne kilde til alt liv og alle eksistenser på denne planet, ændres lidt dag for dag. Et billede kan hensætte os til bestemte tider og betydningsfulde stunder i vores liv. Syn som bliver hos os, igennem vores levetid. Hvad enten vi har camperet under stjernerne, vandret i bjergene eller vågnet i strandkanten og stået op sammen med solen, så er det de øjeblikke som er værd at tage med os. De billeder vi foreviger, så de stadig er med os lige så klart i det næste årti, som de er den dag i dag. 

Ønsker du at se mere omkring billeder fra naturen, kan du med fordel se med her: Fjeldgrej