Ikke-kategoriseret

Guide: Find de bedste printerpatroner

Vi har udarbejdet en guide til dig, hvor vi fortæller dig, hvordan du finder de billigste printerpatroner og lasertoner til din printer.

Hos Tonerland finder du de billigste Printer toner, som er på markedet. Hos Tonerland kan du finde både lasertoner og printerpatroner til en fordelagtig pris. Først har vi lige opsummeret kort hvad forskellen på lasertoner og printerpatroner er, så du kan være sikker på at købe de rigtige Printer toner, når du handler på Tonerland.

Hvad er forskellen på lasertoner og printerpatroner?

Lasertoner er hvad man kalder blækken, som man benytter sig af til laserprintere, og derfor kan lasertoner kun benyttes af printere, der bruger denne form for teknologi til at printe. Laserprintere benytter LaserJet teknologien, og denne teknologi er beregnet til at printe store mængder dokumenter i en høj fart. Det er også derfor at laserprintere oftes er brugt i organisationer og virksomheder, som ofte printer mange dokumenter ud på en gang. Printerpatroner benyttes til almindelige printer. 

Hos Tonerland kan du få lasertoner og printerpatroner til alle mærker som Canon, Brother, Oki, Lexmark, Dell, Epson, HP og Samsung. Kort sagt så er der noget for enhver smag. 

Tonerland kan levere originalt og kompatibelt blæk og billige printerpatroner, og så til en af markedets bedste priser, hvor priserne er trykket helt i bund. 

Tonerland har deres eget lager af kompatible printerpatroner, samt et stort samarbejde med nogle af de største og billigste leverandører af originale patroner. 
Det betyder, at Tonerland kan skaffe næsten alle printerpatroner hjem inden for kort tid, så du ikke behøver at vente en evighed, hvis den ønskede vare ikke er på lager. 
Langt de fleste printerpatroner kan Tonerland skaffe fra dag til dag – med maks fem dages ventetid.

Tonerland leverer både til privat og erhverv, og Tonerland står altid klar til at hjælpe dig hvis du måtte have spørgsmål til hvilke printerpatroner, som du skal købe til din printer. Tonerland er altid til at træffe enten på mail eller på telefon. 

Hvad er en kompatibel printerpatron?

En kompatibel printerpatroner er en patron, som er magen til den originale, passer til de samme printere og giver samme antal udskrifter eller flere – som du også ville opnå ved brug af originale printerpatroner. Forskellen er bare, at printerpatronen er produceret af en tredjepart, og altså ikke bærer den oprindelige printerproducents logo.
Udskrift og kvalitet med kompatible printerpatroner vil være næsten identisk, som ved brug af en original printerpatron – der kan dog forekomme nuance forskelle, men det er ikke noget man bemærker.