Ikke-kategoriseret

Giv din mor en lækker Mors Dags Gave.

Har du også altid en mindre udfordring med at finde en gave, hver gang kalenderen siger det er Mors dag. Du vil formentlig gerne give en gave som du ved hun bliver glad for, som hun kan bruge og som viser at du kender din mor. Vi har her samlet en liste med 4 Mors dags gaver, din mor helt sikkert vil sætte pris på og bruge. 

Lækker massage

Hvis du synes din mor trænger til lidt lækkert massage, når hun først har sat sig på sofaen om aftenen, så skal du overveje en af disse gaver. 

Giv hende for eksempel en Fodspa med massage, hvor de varme bobler i vandet er fantastiske mod huden og hun vil konstant have sine fødder i 40-45 graders varmt vand, som giver en fantastisk wellness oplevelse. Det er ligeledes en komplet pleje af fødder og kan også bruges som forberedelse til pedicure. Når hun er færdig med fodspaen, kan hun folde det sammen så det ikke fylder ret meget. 

Du kan også give hende en Shiatsu Massagepude, som hun også kan sidde med i sofaen til en god film. Massagepuden kan bruges mange steder på kroppen, fra nakken, ryggen, lænden og benene. Den infrarøde varme og de ergonomiske, roterende kugler giver en behagelig og effektiv massage, og hun kan selv bestemme mellem 3 hastigheder. Så trænger hun til en god massage på kroppen, så er det massagepuden du skal gå efter. 

Ren hygge

Du kan også give et lækkert varmetæppe, hvis hun er typen der elsker at sidde og putte i sofaen og ikke synes en lille varmepude sådan rigtigt gør arbejdet godt nok. Med et varmetæppe kan hun blive pakket helt ind men samtidig sidde og lave noget, måske hun er typen der elsker at sidde og strikke men stadig vil have varmen, så er det et varmetæppe du skal gå efter. 

En tur i køkkenet

Er hun i stedet typen der elsker at være i køkkenet og bage, så skal hun have en dej dispenser, som gør det yderst nemt at håndtere dejen til både muffins, tærter, kager, pandekager og meget mere. Dispenseren har et håndtag, hvor hun med et klem, selv bestemmer hvor meget dej der skal komme ud. Med denne dispenser slipper hun for at stå med en ske og måle af og have dej ud over det hele. Måske hun inviterer dig på kage et par dage efter Mors dag. 

Så dette år er der ingen grund til at frygte at finde gaven til Mors Dag.