Ikke-kategoriseret

Louis Vuitton er lækkert fordi det er fransk

De fleste mennesker har hørt om Louis Vuitton. Ok, lad os sortere lidt i flokken og sige at folk der bor på landet, har en lav indkomst under 250.000 kroner om året og ældre mennesker måske ikke kender mærket. Men det gør de andre. Fordi det er et kæmpe brand, som har eksisteret i cirka 200 år. 

Fransk er lækkert
Det er ikke kun på grund af navnet Louis Vuitton. Det er heller ikke kun på grund af kvaliteten, som brandet står for der gør det lækkert. Det er også fordi det er fransk. Og alt hvad der er fransk forbinder vi med luksus, delikatesse, prestige og high-end. Sådan er det bare. Vi synes også at det lyder mere lækkert at vi har fået en croissant og en café noir til morgenmad end et rundstykke med en kop kaffe. Fransk er lækkert. Louis Vuitton står for alt det næsten uopnåelige – succes, rigdom og berømmelse. Og har du en af hans varer, ja så signalerer du, at du er en del af eliten. Eliten, der har råd til alt muligt lækkert.

Hvor er forhandlerne?
Hvis du gerne vil finde en forhandler af Louis Vuitton og du ikke kan finde brandet i de high-end butikker, som du besøger kan du søge på nettet. Du skal være opmærksom på at det både kan købes fra ny og som brugt, start med at kigge her sælg louis vuitton og se, om du kan finde det rigtige sted. Hvad enten du er til brugt eller nyt, så har du mange muligheder. Det er dog en god idé at undersøge tingene en ekstra gang hvis du køber noget af nogen på nettet, som ikke er en godkendt forhandler af mærket.

Dit image afhænger af hvad du går med
Hvis du gerne vil højne dit image lidt, så tænk over hvilke mærkevarer, du kan gå med (og tænk over om du har råd til at købe dem). Det kan være at du gerne vil være lidt ligesom Cristiano Ronaldo – tjek ud hvilke mærkevarer han går med og se om det er noget, du har råd til eller vil ønske dig til næste jul. Eller vil du gerne være ligesom Kim Kardashian West, så kig på hendes instagram, der vil du kunne se hendes tøjskab – som mere ligner et stor magasin – og se hvad hun går med af mærker. Jeg kan garantere at der også findes Louis Vuitton i hendes sortiment.