Ikke-kategoriseret

Hundetilbehør er essentielt, hvis din hund skal trives

Det at få en hund med hjem for første gang, er en helt unik følelse og du kan blive helt overvældet over kærligheden til den lille guldklump og du kan ikke vente med, at i skal lære hinanden at kende.

Men har du husket at have styr på hundetilbehøret til din nye yngling? Hundetilbehør er utrolig vigtigt og hvis ikke, du har styr på det, vil du hurtigt opdage det, da hunde faktisk kræver en del udstyr, også selvom i bare lærer hinanden at kende i hjemmet. 

Herunder giver vi dig et par gode tips til, hvad der er essentielt, når du får din hund hjem.

Hundekurven – et trygt sted i et nyt hjem

Når hunde er små, sover de meget, det gør de i og for sig også, når de er voksne og derfor er det vigtigt, at de har et godt og trygt sted at sove, for selvfølgelig skal den ikke bare sove på gulvet, skal den vel? Hundekurven er altså et essentielt stykke udstryr, som også kan give hunden en fornemmelse af at have noget, der kun er dens eget og dermed kan slappe af i ro og fred.

Mad og drikke skåle – der skal nemlig næring til

For, at din lille guldklump kan vokse og trives, skal den have vand og mad og ligesom, at vi spiser af en tallerken, skal din vuffer også have noget at spise og drikke af. Det er også noget af det tilbehør, du hurtigt vil finde ud af, at du mangler, hvis du ikke har købt det, inden hunden kommer hjem til dig. Her er det vigtigt, at du finder et skåle sæt, som passer til din hunds størrelse, men samtidig også tager dens voksen i betragtning. Et godt råd er også at anskaffe dig et underlag til under skålene, så der ikke kommer mad og vand på hele gulvet.

Hundelegetøj til når der skal være sjov og hygge

Samvær og aktivering af din hund er utrolig vigtig og hundetilbehør er derfor meget mere end også de praktiske ting. Det er også legetøj, så du og din hund kan være sammen, lege og have det sjovt. En god måde at gøre det, er ved at have legetøj til den, som i kan lege med sammen. Det kan være en tennisbold, så i kan lege apport eller et aktiveringsbræt, så den kan røre sig og bruge hovedet.