Ikke-kategoriseret

Lær at Spille Poker – Perfekte Guide til at dominere Pokerbordet!

Vi kender det alle, og har alle hørt om det. Nogle er bekendt med Poker gennem film og serier, andre har spillet det \’for sjov\’ med vennerne, og nogen noget tredje. Men selvom vi kender til Spillet Poker, er der rigtig mange som stadig ikke forstår eller ved, hvad det vil sige at Spille Poker. Der et hav af Poker regler, og de kan godt være vanskelige at holde styr på. 

Hvad er Poker? 

Poker er et Hasard kortspil, som handler om at vinde de andres penge. Spillet foregår gennem et hav af runder, hvor der i hver runde bliver tildelt 2 kort til hver spiller ved bordet. Når kortene er tildelt skal man satse \’Chips\’ – som er penge. Du satser med henblik på at vinde. Enten har du virkelig gode kort – hvilket eksempelvis kunne være et par es – og prøver derfor at hæve puljens værdi, eller også har du dårlige kort, og prøver derfor at \’Bluffe\’ dig til at de andre spillere \’Folder\’ – hvilket vil sige at de andre spillere vælger at melde sig ud af runden. Der er flere udgaver af Poker – hvoriblandt den mest populære udgave af Poker er Texas Hold\’em. Det er dette spil som er introduceret her i afsnittet, og det er det spil, som der fokuseres på i artiklen.  

Som nævnt tidligere, så er der et hav af Poker regler. Nogle er vigtigere end andre, men når Du skal spille om penge, og det ikke længere bare er for \’Hyggens skyld\’, så anbefales det varmt, at reglerne kan huskes i søvne. Poker reglerne er egentligt meget simple, men der er mange. Vigtigst af alt er, at den bedste hånd vinder. En hånd består af 5 kort – ud af 7 mulige. Du har selv 2 kort på hånden, og de resterende 5 er fælles for Dig og dine medspillere omkring bordet. Der er forskellige måder du kan kombinere kort på – og derved have en hånd. 

Liste over bedste Pokerhænder (Fra Bedste til Værste) 

  1. Royal Flush (5 i streg – alle i samme kulør)
  2. 4 ens (Quads) 
  3. Fuld Hus (3 ens + par) 
  4. Flush (5 i samme kulør)  
  5. Straight (5 i streg) 
  6. 3 ens  
  7. 2 par 
  8. 1 par 
  9. Højeste kort

Udover at have styr på de forskellige Poker hænder er det også vigtigt at have styr på reglerne som omfatter spillets gang. Alt dette kan du lære meget mere om!