Ikke-kategoriseret

Aktiviteter for par i foråret

Velkommen til forår! Den perfekte årstid at begynde at komme udenfor igen. Blomsterne i vejkanten er så småt ved at blomstre op igen, træerne får flere og flere blade på hver eneste dag og du og kæresten er ved at være godt trætte af at stene netflix i sofaen – det er tid at søge udenfor, men hvis du er lidt i tvivl om hvad du (i) har lyst til at give jer i kast med, så kan du finde en liste med et par gode foreslag du garanteret ikke har hørt herunder.

Vandreture i det ganske danske land

Selvom du normalt forbinder ordet vandretur med noget lidt andet end danske marker og skove, så vil du blive overrasket over hvor mange vandreture vi helt præcist har her i Danmark, det er nemlig ikke så lidt endda. 

Danmark er udstyret med alt fra Marguitruten til Hærvejen og her kan vandrere faktisk bruge alt fra bare et par timer til flere uger. Hvis du og kæresten ville beskrive jer selv som udendørsmennesker, så har i hundredevis af timer at spendere her. 

I kan med fordel også kigge på en App der hedder \’Shelter\’. På denne app kan du og din partner se alle udendørs (og gratis) sheltere i hele landet på et interaktivt kort. Her kan du endda læse om stedet og hvilke faciliteter det har – så hvis i er interesseret i at gøre jeres én dags tur til en fler-dags ting, så har i rigeligt mulighed for at gøre det uden ekstra omkostninger.

Spaophold

Det der med at vandre otte timer udenfor falder ikke i lige god jord alle steder – derfor er der selvfølgelig også noget til de par, der ikke nyder den Danske natur ligeså meget som overstående eksempel. 

Hvis i mere identificerer jer selv som nogen der virkelig bare har brug for at slappe af, så har i måske enormt meget at hente med et ystad saltsjöbad deal. Ystad er et spa- og wellnesscenter i Sverige der er blevet utrolig populært for både kendte og blogger internettet over. 

Dette er det helt perfekte sted at få slappet lidt at og komme væk fra hverdagens sus og dus – noget enormt mange danskere kunne have godt af, i en tid hvor vi mest af alt bliver bombarderet med mails, beskeder og indtryk på vores telefon hele tiden. 

Her kan et spa ophold virkelig være med til at få pulsen ned igen.