Ikke-kategoriseret

To grunde til at du bør optage et lån

Hvis du går med overvejelser omkring at optage et lån og gældsætte dit fremtidige jeg, så er der et par ting du bør være overveje, før du kaster dig ud i det.

Det er nemlig ikke, selvom man skulle tro på nogle mennesker at det var, langt fra risikofrit at optage et lån, og det kan nemt ende med at koste en del mere end du havde regnet med både på den økonomiske og psykologiske folk.

Det findes nemlig de mennesker der ikke håndtere det at have et lån specielt godt, og det er måske også en meget god ting, bare ikke hvis det i værste fald går ud over nattesøvnen. Det at låne penge man ikke har kan godt gå hen og blive en mental byrde på en tidspunkt. Det er irriterende at vide, at man skal udskyde sit økonomisk frie liv, for at betale gammel gæld af. 

Overvej, før du låner

Det er også en af mange grunde til at man bør overveje om man virkelig har brug for lånet, før man går ud og låner. Selvom det for mange ikke er tommelfingerreglen at det burde være det. Før du låner pengene, overvej; 

 • Kan jeg arbejde mig ud af det? 
  Hvis du har både tiden og overskuddet til at samle et arbejde (eller et arbejde mere) op, så er du altså, selvom det er irriterende at arbejde til tider, meget bedre sat både nu og i fremtiden, end ved at tage et lån.

  Der er dog også tilfælder hvor man ikke bare kan arbejde sig ud af det, det gælder ved lån til bil, hus og andre store ting, hvor det ikke just er normalt lige at ligge inde med den slags penge.

 • Har jeg brug for det her?
  Hvis ikke du har en virkelig god grund til at optage lån, der kan være med til at skabe rammerne om en bedre fremtid for dig, så burde du bare lade helt vær med at pådrage dig gæld. 
 • Hvor finder jeg de bedste lånemuligheder for netop mit behov?
  Der findes et hav af forskellige lån du kan optage derude, derfor bør du virkelig også sætte dig ned og finde ud af hvilken type lån der er bedst til netop dit behov. 

  Hvis du er studerende og skal supplere dit SU kan det gøres med både SU lån og kviklån. SU lån finder du på borger.dk og Find et kviklån her.

Sponsoreret af:

speak.globalKrizo.ioAdasense.dkAgenci.dkAalandcafe.dkHolgerkjensen.dkDealhaus.dkSkovbohjort.dkPhelix.dkDukeofdenmark.dkJsprofilm.dkYummiiyummii.dkWebrush.dk, SEO analyse, k-1.dk

 

Lånesider

 1. laan5000.dk
 2. detperfektelaan.dk
 3. Kviklaan2020.dk
 4. forbrugslaan2020.dk
 5. laan2020.dk
 6. Guide-til-kviklaan.dk
 7. Guide-til-laan.dk
 8. laan-til-ferie.dk
 9. laan-til-forsikring.dk
 10. laan-til-hus.dk
 11. laan-til-mad.dk
 12. Laan-til-rejse.dk
 13. laan-til-studie.dk
 14. laan-til-toej.dk
 15. laan-til-udgifter.dk