Ikke-kategoriseret

Hvordan du finder sex i det fri

Det der med sex i det fri er noget mange mennesker efterhånden kan nikke anerkendende til at de på et eller andet tidspunkt i sit liv har prøvet. Et studie fra UK viser at 43 procent af alle briter på et eller andet tidspunkt i deres liv har prøvet at have sex udenfor én eller flere gange. 

Det gør sex i det fri til en af de største lovovertrædelser i UK. 

Men hvorfor er der pludseligt så mange mennesker der har sex udenfor, og er det også sådan i Danmark? Svaret er ja. Dogging er et relativt nyt term der er kommet til Danmark fra England og som efterhånden tiltrækker en del opmærksomhed til diverse fetich klubber og forummer online. 

Dogging – en engelsk ting

Dogging dækker over det at mødes med totalt fremmed mænd, kvinder eller par og have sex ude i det offentlige rum. Det kunne eksempelvis være på en strand, i en skovkant eller på en offentligt bænk i en park om natten. Man skal faktisk ikke lede længe online efter sex i det fri, før man finder alverdens forskellige typer forummer for netop dét. 

På disse sider er der alt fra anbefalinger om naturskønne eller utroligt praktiske steder at have sex i det fri, til opråb om et par der leder efter et andet par til at have sex på en bestemt rasteplads – det er næsten kun fantasien der sætter grænser efterhånden. 

Hvis du tænker at dette lige lyder som noget for dig, er der kun et par ting du bør være opmærksom på, det ene er at du gør det på ansvarlig vis – altså med kondom og samstykke, og så at du følger loven omkring blufærdighed. 

Love om sex i det fri

Straffelovens § 232: Den, som ved uterligt forhold krænker blufærdigheden eller giver offentlig forargelse, straffes med bøde eller fængsel indtil 4 år.
Normalpolitivedtægtens § 5: Det er forbudt på eller ud til en vej eller andre steder, hvortil der er almindelige adgang, at vise uanstændig opførsel, f.eks. ved uanstændige ord eller handlinger, ved uanstændig blottelse af legemet eller ved at opfordre til utugt.

Hvis du ikke følger loven er der faktisk chance for at komme i fængsel, ikke noget de fleste har lyst til at bruge fire år af deres liv på. Hvis du sætter dig godt ind i reglerne, kan du også få mange sjove timer med fremmed ude i det ganske danske land.

4 kommentarer

  • Marius K.

    Det at slukke telefonen er bare en mega god idé! Det gør vi også selv herhjemme og det skaber bare en mega god atmosfære hvor folk har fokus på at være i nuet 🙂

  • Karl B.

    Billed-historier.dk – Heej,
    Godt med en masse nyheder – nu tjekker jeg op næsten dagligt på om der er kommet nyt. Fortsat god aften

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *