Ikke-kategoriseret

Lav selv dine negle med et smukt og holdbart resultat

En smuk neglelak er ofte den sidste detalje, der fuldender din påklædning. Neglelakfarverne kan bruges til at lave kontrast til dit tøj, f.eks. er postkasserøde negle en flot kombination til marineblåt tøj. Eller du kan vælge en farve, der matcher farverne i tøjet, for en mere diskret effekt. 

Almindelig neglelak er flot at se på, men kræver flere forskellige lag, og holdbarheden er oftest begrænset. Lakken skaller af efter få dage og bliver hurtigt mindre fin at se på. Det kan også være rigtigt svært at lægge lakken, så den ligger blankt og fint på neglen. Med højre hånd kan man oftest nemt male sin negl, mens det kan være en vanskelig opgave med venstre hånd. Tørretiden på almindelig neglelak er oftest flere timer, og imens kan der komme mærker og huller i lakken. 

Gelenegle giver et smukt og holdbart resultat

Du kan selv lave kunstige negle, der har et langt mere holdbart resultat end konventionel neglelak. Hvis du gerne vil have flotte negle året rundt, kan gelenegle være en rigtig god løsning for dig.

Hvad er gelenegle? Det er en gele som lægges ovenpå din egen negl og forstærker neglen. Gelenegle kan bearbejdes i lang tid, mens du lægger dem på, fordi de først hærder, når de kommer under UV-lys. Derfor er den type negle rigtigt velegnet, hvis du ikke er vant til at lave kunstige negle.

Gelenegle kan laves i præcis den længde, du ønsker. Hvis du udøver sport eller bruger hænderne til mange praktiske gøremål i hverdagen, kan du stadig have gelenegle, de kan blot laves i en kortere version, så de passer til dit behov. Du kan bestille startkits til gelenegle her: Negle

Hvilke dekorative muligheder giver gelenegle?

Du kan lave mange forskellige slags dekorationer med gelenegle. Hvis du er til den klassiske stil, kan du f.eks. lave franske negle med hvide tipper for et diskret og stilrent udtryk. Du kan også vælge forskellige dekorationer på geleneglen, f.eks. små sten i forskellige farver eller du kan bruge artliners, til at male mønstre på overfladen. En anden fin tilføjelse til geleneglen er fine marmoreringer ved hjælp af specielle pensler og farver. 

Hvor holdbare er gelenegle?

Gelenegle er omkring 6 gange stærkere end dine egne negle. Du kan forvente at de holder ca. tre uger. Når det er tid til at lave nye flotte negle med dit neglekit, skal de gamle gelenegle fjernes nænsomt. Det gør du ved at file geleneglen forsigtigt af. Bagefter er det en god ide at give negle og hænder en plejende fugtighedscreme.