Ikke-kategoriseret

To grunde til at sælge dødsboet til autoriseret

Selvom døden er et tabu, og det er noget de fleste mennesker finder en vis mængde ubehag ved at snakke om, så er det desværre også den eneste ting i livet som vi under ingen omstændigheder kan flygte fra.

Når tiden går sin gang og tager pårørende med, efterlader de tit og ofte de pårørende med en del mere end bare sorg – der er hele den administrative del af et dødsfald, som den store omgang frem og tilbage mellem skifteretten, selve begravelsen og selvfølgelig den afdødes bo. 

For mange kan det at tømme et dødsbo virke som det mest uoverskueligt de kunne forestille sig i situationen – derfor er der også rigeligt med folk derude, som hellere end gerne vil være med til at afdæmpe stressniveauet omkring at få afsat den afdødes ting mod betaling – disse firmaer rydder kort sagt dødsboer og sælger inventaret. 

Og det kan gå begge veje for de pårørende og man hører til tider historier om hvordan ryddere har fundet gamle antikviteter til flere hundrede til millioner kroner – i disse tilfælde ender de selvfølgelig med at betale de pårørende en betragtelig sum penge, for at få inventaret. I andre tilfælde er der ikke meget af værdi i lejligheden og de pårørende må ende med at betale et symbolsk beløb for at få ryddet boet. 

Vi har lavet en liste over to grunde, til at dødsbo forretninger måske er den rigtige måske at gribe rydningen på for netop dig. 

  1. Er sorgen for meget?
    Så bør du vælge firmaet. Der er ingen skam i at vurdere, at man simpelthen ikke har overskuddet til det. Disse firmaer rydder dødsbo til dagligt og du kan være sikker på både en professionel og sød behandling. 
  2. Hvis du er usikker på værdien af inventaret
    Bør du også vælge et sådan firma. Landet ligger nemlig sådan, at disse firmaer har mange års erfaring med at vurdere netop antikviteter og hvis der opstår tvivl omkring vurderingen af en genstand, tager de den ofte med videre til en anden og mere kynding, der kan fastsætte prisen fair for begge parter.

    Hvis du overtager et dødsbo med mange ældre designervarer kan du, istedet for selv at skulle sælge det hele på DBA, få en samlet og fair pris på hele molevitten. På den måde sparer du både tid og er sikret en fair pris for inventaret.

Har overstående vækket din interesse i denne hårde tid? Så kan du Læs mere om Dødsbo Hjælpen her.