Ikke-kategoriseret

Sådan finder du de billige forbrugslån

Markedet for forbrugslån er de sidste par år eksploderet og det kan være svært at danne sig et overblik over udbuddet. Et af det steder der kan hjælpe med at skaffe et overblik, er de hjemmesider der lever af at undersøge markedet og tilbyde hjælp til at finde de billige forbrugslån.

Udover online lån er det også muligt at låne i de fleste butikker. Typisk butikker som køkkenforhandlere og elektronikbutikker, men også webshops i dag er det muligt at handle og afbetale med et månedligt beløb.

Rentefri forbrugslån

I dag tilbyder flere butikker rentefri forbrugslån. Det gør de ikke fordi de er søde og rare. Der ligger timers beregninger og statistik bag og det er udelukkene fordi det er god forretning at tilbyde det. Butikken får et salg og tjener sine penge, hvad de måske ellers ikke ville. Banken der har et samarbejde med butikken tjener sine penge på oprettelsesgebyret og hvis du misligeholder dit lån. Hvis du misser en afbetaling en måned vil der blive pålagt et straffegebyr. Men overholder du dine betalinger og indenfor den fastsatte tidsrum, kan det være et godt alternativ til at spare op. Det er heller ikke altid en mulighed at spare op først. Er telefonen gået i stykke,r kan det være svært at undvære den i flere måneder, imens der spares op.

Derfor skal du lægge et budget

Det kan være fristende at tage et forbrugslån og derved få den ønskede Iphone eller det nye køkken, men inden er det en god ide at lægge et budget og se om der er luft i budgettet til at betale det tilbage. Især fordi det kan koste mange penge at misvedligeholde det. Samtidig er det de færeste der trives, ved at have et alt for stramt budget i månedsvis og derfor skal det være et realistisk budget, der også har plads til andet. Ellers er risikoen for at misvedligeholde det stort eller du ender med at tage et nyt lån, der skal finansere et ekstra forbrug. Dermed er muligheden for at ende i en gældsspiral, der og du vil få svære og svære ved at tilbagebetale. Ingen heller ikke låne udbyder er interesseret i at du ikke kan tilbagebetale lånet. Har du ikke lavet et budget før, er der flere skabeloner på internettet.