Biler

Mest populære biltilbehør & ekstraudstyr

Der er en lang række Biltilbehør & ekstraudstyr som er essentielle for alt der skaber køreglade og så er der det som bare er direkte ren blær. Vi kommer ind på nogle af de ting som bare SKAL være i orden når man snakker tilbehør til bilen og hvad der bare er ekstra og fedt at have med!

Det er vores egne præferencer der kommer til kende her og tilbehør og ekstraudstyr til bilen der er vigtigt for dig kan selvfølgelig være anderledes. 

Nødvendigt biltilbehør

For at forstå vores udgangspunkt ift. nødvendige tilbehør til bil så tænker vi vores over om det gør bilen attraktiv når man skal ud og sælge den igen. Her tiltænker vi biltilbehør automatgear som værende den absolut mest væsentlige. Der er en større og større tendens til at man vil have automatgear i sin bil og jo dyrere bil man taler om jo mere vigtigt bliver det. Dernest kommer fartpilot. Fartpilot er især vigtigt for køreglade i din bil hvis du køre mange kilometer på de danske motorveje. Det giver en langt større cruise følelse bare at kunne slappe af i ben og fødder og holde sig på den ønskede fart.

Fedt og lækkert ekstraudstyr

Nu er vi ude i noget af det biltilbehør og ekstraudstyr som er lækkert at have og ikke nødvendigvis en “deal-breaker” ved et evt. salg af bilen igen. Her er det første vi tænker på: automatisk parkering. Automatisk parkering er ekstraudstyr i næsten alle biler der tilbyder det og har de seneste år udvikling sig utroligt meget. Især Tesla modeller var tidligt ude med selv-parkerende biler, som må siges at fungere utroligt godt! Herefter kommer tæt på: lane assist. Lane assist giver igen en helt utrolig dejlig følelse når man er på længere køreture og især ved kødannelse kan det være utroligt rart. Bilen speeder selv op og bremser ned ved de helt lave hastigheder og kø (uanset hvor træls det normalt er) bliver bedre.

Hvad kan eftermonteres?

Det vi hører oftes om af Biltilbehør & ekstraudstyr der monteres efter et bilkøb er lydanlæg. Lydanlægget i bilen er fedt at have et utroligt godt ét af, men er sjældent andet en bare blær. Derfor tilkøbes der oftest nye lydsystemer og højtalere set ift. mange andre services. Der er meget andet ekstraudstyr og tilbehør til bilen der kan eftermonteres, men sværest og dyrest ville være udstyr som soltag, automatgear og lign. Disse skal tilkøbes fra fabrikken.